Vec duze vreme razmisljam sta da stavim na zid. Odstampao bih na mat foliji, papiru i prelepio preko necega i postavio ovako na zid. Mozda na rigips koji bih odvojio od zida, a iza stavio spotove ili sta predlazete da je bolje od spotova.
E sad, nikako na netu da nadjem neku dobru sliku. Moze da bude i fotografija, ili mozda samo nekoliko boja, ili u ovom fazonu kao sto je na slici... Bukvalno nemam ideju. Naravno, treba da je u solidnoj rezoluciji. Mozda ne moram da stampam, mogao bih mozda i da iskatujem neku foliju i napravim kombinaciju od 2-3 boje.
Dajte predlog za neku fotku, koju bih mogao da skinem sa neta.
Namestaj mi je uglavnom crno beo. LCD crn televizor, crni podnostojeci KEF zvucnici, doduse polica za TV mi je tresnja, ali cu i to da prelepim folijom mozda. Sta bi bilo najbolje na zid. Trenutno su beli zidovi, planiram da krecim, pa se i tu dvoumim oko boje. Stan je jednosoban, pa mi ne treba nesto sto bi mi zatvorilo prostor
Ovako nesto mi se bas svidja. I i ja bih nesto slicno. Da uklopim sliku iz ovakva bar 3 dela ako ne i vise. Mozda bih neki cosak isekao nekako i uklopio mozda neki zidni sat, ali to bih naknadno.