Citat:
Sceka: Ne, necu nikakvo poredjenje niti hocu diskusiju. Jednostvano se ne razumemo pa nema svrhe. Nigde i nikada nisam rekao da nije stetno i samo to cu da naglasim a ostalo nije bitno, spada u nadmudrivanje i nije tema. Tema je krsenje zakona o pusenju i tu sam nekoliko puta dao svoje misljenje. Sve ostalo nije bitno.
Kako nije bitno. kad ljudi svesno krse zakon zato sto misle da je pusenje ok i da je steta minimalna ako ne nepostojeca i da je ceo nepusacki pokret u stvari zaludnistvo sacice pacijenata? I da su nepusaci koji traze cist vazduh uplasene sisice. Problem je upravo mentalitet, ne rec zakona. Da su ljudi zaista svesni sta je duvanski dim, zakon nam ne i ni trebao jer bi se ljudi aktivno borili protiv duvanskog dima u svojem okruzenju.
evo, nasao sam na wikiju dijagram, pa ti vidi sam
blago tebi

ja sam jos na 5-om, guzva...
[Ovu poruku je menjao mmix dana 04.12.2012. u 13:46 GMT+1]
Sloba je za 12 godina promenio antropološki kod srpskog naroda. On je od jednog
naroda koji je bio veseo, pomalo površan, od jednog naroda koji je bio znatiželjan, koji
je voleo da vidi, da putuje, da upozna,
od naroda koji je bio kosmopolitski napravio narod koji je namršten, mrzovoljan,
sumnjicav, zaplašen, narod koji se stalno nešto žali, kome je stalno neko kriv - Z.Đinđić