Citat:
hotchimney: Meni je sve jasno
a pre svega mi je jasno da vi nemate tačan uvid u proces uparivanja kvota.
Prvo i osnovno, tebi nista nije jasno.
Idemo redom:
Ako koeficijente postavlja igrac, o kakvom upravljanju koeficjentima ti pricas?
Citat:
2012:
Ja imam zelju da uplatim na Back u iznosu od 100$, na koeficijent 1.65[
...
neko uneo u sistem da je spreman da primi neciju uplatu na 1.68
...
u "letu" zatvara moj zahtev na bolju po mene ponudu i potvrdi mi da je moja uplata zatvorena na 1.68
Kada neki igrac ima zelju da uplati na Back, taj neko treba da prodje i izvrsi odredjenu proceduru unosa svog naloga.
Taj sto imao zelju pocinje proceduru u kojoj svoju zelju prenosi / predstavlja/ saopstava sistemu u vidu popunjavanja naloga.
Isto kao kad neko ima zelju da se kladi u lokalnoj kladionici, ali treba proci proceduru uplate.
Neko drugi ko je uneo u sistem svoju ponudu da primi neciju uplatu na 1.68, je vec zavrsio proces unosa i dobio potvrdu da je njegova ponuda zaprimljena. Od tog momenta sistem zna da postoji necija ponuda na 1.68. NJEGOVA PONUDA JE VERIFIKOVANA. Po verifikaciji vazeci koeficijent postaje 1.68.
Kako igracu koji ima zelju da uplati Back na 1.65, ponuda od 1.68 izgleda povoljnije sistem sam uparuje te dve ponude na koeficijent 1.68, prema prvom koeficijentu koji je unesen i verifikovan.
Citat:
2012:
Ako je neko igrao Back na 2.00 u iznosu 10$
kad se pojavi neko ko bi ugrao Lay ili prihvatio neciju ponudu/uplatu i unese 2.10 na Lay sistem ce njemu reci da vec ima ponuda koja je verifikovana na 2.00 na Back i time ce upariti te dve ponude na koeficijent 2.00.
Opet identicna situacija,
Neko je vec igrao Back na 2.00 u iznosu 10$.
To je proslo svrseno vreme, taj nalog je vec zaprimljen i verifikovan.
sad se pojavljuje neko ko ima nameru da nesto igra, ali jos nije prosao proceduru unosa i verifikovanja svoje namere. Kada taj sto ima nameru pocne da popunjava svoj nalog i unese da bi igrao Lay na 2.10, sistem mi kaze da vec u sistemu postoji primljena i verifikovana ponuda na 2.00 i kako je za Lay povoljnije 2.00 od 2.10, zatvorice njegovi ponudu i upariti je sa vec postojecom ponudom koja je pre toga unesena i verifikovana.
Situacija je identicna, ne znam sta je tebi nejasno.
Jedna ponuda je vec primljena i verifikovana i nalazi se u sistemu. Dolazi drugi igrac koji tek treba da prodje proceduru.
Ti mesas proslo svrseno vreme i bidice vreme.