Citat:
Glokk9ine:
Promjenio sam dihton glave, nove svjecice, kablovi, stelovano paljenje, procisten hjadnjak.
Slusaj ovako...Sve ovo sto si ti uradio....siguran sam da to nisi TI uradio, vec neki mjstor...Najbolje je, i najjednostavnije je da se vratis kod njega i da ti sredi karburator..pa kako tako...sigurno ce bolje nego sto bi bas licno ti...Ali sam i uveren, s obzirom na starost automobila i da je malo vozen...da taj karburator ima u sebi i mnogo taloga....i tu ne vredi neko kvalitetno stelovanje jer je i ne moguce...Sigurno treba ocistiti necistoce, procistiti kanale, zameniti membrane, procistiti ili zameniti dizne, nastelovati plovak...srediti mehanizam za "hladni start"...pa tek onda stelovanje smese goriva (a najbolje sa analizatorom izduvnih gasova). Tako ce se nastelovati i potrosnja i snaga i izduvni gasovi. Mada...i to je diskkutabilno jer i to zavisi od stanja samog motora...ali, ajd' da se ne siri prica i filozofija...

. A najgore od svega je sto ocigledno novi clanovi, uvek postave neko ovakvo pitanje a u opste ne navedu odakle su..gde zive...cak se ni iz profila ne moze "natuknuti" odakle su. Znaci, pitanje je gde ti zivis? El' si na nekom pustom ostrvu...u nekoj vuko* ebini..ili si u nekom gradu??? Ovo ti najbolje moze srediti karburator servis..Oni i znaju i imaju potrebne delove...Mada, veruj mi ...sve manje...