Da, i ja smatram da nije normalno da mnogo 30-godishnjaka nema posao. Ali to nema veze sa tim s kim oni zive. (dobro, da ih matori isteraju iz kuce, verovatno bi morali da nadju neshto, ali to opet nije tema.)
Ja znam bash puno proshirenih porodica koje funkcionishu OK, ali dobro ja sam sa sela pa je zivot organizovan drugacije, uveren sam da to mnogo teze funkcionishe u gradu gde ima mnogo manje zivotnog prostora.
Naravno uvek u svim proshirenim porodicama ima svadja, nesuglasica, frke, ali toga ima i u "ne prosirenim" porodicama. Na slozi se radi, sloga nije default stanje.
Citat:
hecky:Mislim da ce kod (mislim na gradove) nas, muz dovesti zenu kuci, iskljucivo iz razloga jer nema sebi da priusti sopstvenidom (a ne iz nekakve nazovi srpske porodicne prisnosti).
kolko ja znam mladozenja dovodi zenu svojoj kuci vec jako dugo, to je tradicija? o tome se prica u svakoj petoj narodnoj (ne grand) pesmi.
Cisto da ne bude da sam zadrt, ja volim samostalnost i ne zelim da zivim sa roditeljima ni sa 25 kamoli sa 30. ali razumem one koji zive sa roditeljima, i ne mislim da je to poremeceno. Dok odredjene medijske kuce smatraju da je to jako poremeceno i dovode psihijatre da objasne narodu kako je lud

'rani bota pa šalji na forum