Citat:
camers:
Pa sta da mu radim kad klipnjaca ima lufta a mislim da ne bi trebalo da ima fabricki? Mogu i da sklopim ali ne znam koliko ulja da sipam. Nudi mi Marko neku zamenu ali nemam para sad. Krivo mi je sto ne mogu nigde da nadjem fabricku specifikaciju komplet pa bi se igrao, ovako nemam pojma ni sta je ni kako.
[Ovu poruku je menjao camers dana 20.04.2016. u 13:11 GMT+1]
camers
znaš da koristiš kljunasto pomično merilo ili ti šubler

, izmeri prečnik ekcentra na vratilu (osovini) na mestu gde se montira velika pesnica klipnjače, izmeri na nekoliko mesta da vidimo koliko je pohaban, onda izmeri otvor na velikoj pesnici (otvor na čauri) takođe na nekoliko mesta...
.... javi rezultate...
... maksimalni zazor bi trebao biti do 0,2, eventualno do 0.3 mm... ovo jeste veliki zazor u odnosu na tehničku specifikaciju ali sa tim zazorom kompresor može solidno da radi za neke hobi potrebe...
za nivo ulja ne brini, kada se potope donji delovi kotrljajnih ležaja to je sasvim dovoljno , šta više i mnogo, ali od viška ulja ležaje glava ne boli

...
po izgledu oštećenja posteljice-ležišne čaure taj tvoj kompresor je ostao bez ulja u predhodnoj eksploataciji... tada prvi strada leteći ležaj... ali to oštećenje ne može da drastično uveća zazor u sklopu rukavac-čaura
... ako imaš ostale delove, počni da pakuješ ako već nisi...
.. nemoj da se predaješ na početku... radiće ta glava