I okrenucu pitanje - ne razumem opsednutost VW fanova. U cemu je fora? Ne kapiram uopste. Ili smo Vladd i ja vanzemaljci.
Dokle god je takav stav, ima da kontriramo. Kad priznaju nesto sto je ocigledno, e onda cemo pricati.
Zanimljivo da neko ko ima ovakve nastupe na ES-u povrh svega čak i provocira, ali kada je već tako, evo da pričamo:
Evo ja priznajem da mi je neverovatno da u ovoj situaciji u autoindustriji neko uopšte i pokazuje interesovanje za Toyota automobile, a kamoli da ih preporučuje. Rekoh još uvek nisam vozio Aurisa ali planiram, ali dok se to ne desi, za analizu i priču su sasvim dovoljni i tvoji utisci:
Recimo ovde kažeš da je običan Reno sa samo 110 KS drastično živahniji auto u ubrzanjima od Aurisa Dual VVTi sa (čitavih) 132 KS:

Ovde daješ i dokaze za to i opet to ponavljaš:

A ovde porediš Aurisa i Ceeda i sasvim si ubeđen da je Ceed bolji i prvenstvano mnogo jači auto, sa čim se savršeno slažem:

...a ovde to i detaljno obrazlažeš i zaključuješ da je Ceed ubedljivo bolja kupovina, sa čime se takođe slažem:

Dakle, u svetlu svega ovoga što eksplicitno govoriš (ali na drugom mestu), zaista mi nisu jasni stavovi koje zastupaš ovde na ES-u.
Pošto kažeš da kada priznamo nešto što je očigledno onda ćemo pričati, evo ja priznajem da mi te očigledne razlike u stavovima ni najmanje nisu jasne, pa evo pričajmo:
edit: slaganje slika
[Ovu poruku je menjao Nebojsa Milanovic dana 21.03.2013. u 01:35 GMT+1]