X Files Vladimir Stefanovic Pozarevac
 SuperModerator Član broj: 15100 Poruke: 4939 *.dynamic.sbb.rs.
|
Moje iskustvo je takvo, da više nikada i nikome ne bih savetovao koje zimske ili letnje gume da kupi, u trgovačkoj klasi guma, koje obično kupujem. Previše je oscilacija, kao da zavisi od sezone, da ne kažem od proizvodne smene u kojoj ih je Mile lio.
Premijum gume nikada nisam imao. Promenio sam na nekoliko automobila sijaset brendova, sijaset modela, i sijaset mesta proizvodnje tih istih modela (POLAND, GREAT BRITAION, EU). Tigrovi, Save, Matadori, Fulde, Gudjerovi,... Odavno koristim sve četiri iste gume, zimske ili letnje, vodim računa o trapu i pritisku u gumama. Imam šansu da gume probam po Ski centrima ili u rane jutarnje časove, po netrertiranim putevima.
Sava S3, fenomenalna! Sava S3+, ispod proseka. A nabavio sa i "Feature matrix" od Save, koji poredi S3 i S3+, po kome su ove druge, novije - po njihovom mišljenju po svim pitanjima bolje. Malo morgen.
Matadori su prešli tačno tih trgovačkih 25,000, nisti su mi smrdele niti mirisale. Fulde su bile od plastike, koja je bila skrivena ispod 2 milimetra spoljašnjeg sloja od gume.
Tigar od slučaja do slučaja. Wintere odlične. Letnje nekad dobre a nekada katastrofa, uvek spolja ružne.
Ko izvuče zaključke, svaka mu čast. Što reče Nebojša, kod jeftinijih modela treba čitati i krštenicu.
Kao i u svemu, verujem da je više reda u premium klasi, ali to je već druga priča...
|