bakara ti sve vec objasnio, al evo malo i ja da se ukljucim u diskusiju
Citat:
Jos uvek nisam osmislio najbolje resenje za ugao. Problem je sto ne mogu staviti onu varaijantu da se na uglu otvaraju onda dvoatruka vrata jer nema mesta od rerne.
Dakle uglu cu morati da pristupam kroz prostor ispod sudopere sto je prilicno nezgodno resenje.
I kod mene je ugao tako resen. Prostor ispod sudopera je malo nezgodan, ali u principu tamo ce da idu stvari koje se koriste najslabije, t.j. u prevodu nikad

Kod mene se ispod tamo nalazi i protocni bojler. Tacno da je prostor uzak i nedostupan, ali ako nemas drugog izbora, onda je bilo koje resenje bolje nego nemati nikakvo.
Citat:
Jos jedna stvar koju ne mogu da prelomim je da li da viseci elementi idu skroz do plafona ili da ostavim 5-6cm lufta do gore.
Ako ides do gore, onda idi, mada mislim da ce ipak ostati 1 cm luft. Nikad nemozes da zalepis ravno do gore.
A 5~6 cm ti ne menjaju nista. Ako vec planiras da ostavis prostor, ostavi malo veci razmak, bar 10 cm.
Ja sam kod mene ostavio dosta prostora, ali koncept mi je bio drugaciji. Ako se vratis unazad nekoliko stranice, videces kako to izgleda.
Citat:
Imam i nedomicu vezano za sudomasinu. Mislim da sam na prethodnim strana procitao da njoj ne treba poseban korpus nego se spaja izmedju dva susedna. Da li to znaci da ako planiram da kupim neki model od 45cm sirine, samo jednostavno predvidim razmak izmedju elemenata 45cm i to je to ili da ostavim vise prostora za svaki slucaj?
Kako ti je i bakara objasnio. Ostavi 45cm i posle ces da gurnes masinu unutra. Ja sam ostavio 45,5 cm, i ispalo je da sam bio u pravu. A i visina za malo da me s*ebe. Kazu da je minimum 82 cm, kad ono minimum 82,5, i jos neki milimetar za nivelaciju, ispade da je podignuta na 83,2 t.j. 12 mm vislje nego sto bi u principu trebalo da bude...Zato je dobro imati masinu u samom startu da bi se uklopila...A i dobro pogledaj ako kupujes masinu, kako dolazi front na nju

Dali je full ugadna ili nije.

Obrati paznju na sve
Sale