Ja kad se vratim iz grada, bazdim sam sebi, iznosim stvari na terasu, i ipak, kad se probudim osecam se kao da je neko u mojoj sobi pusio celu noc, a to mi smeta.
Mislim nemam nista ja protiv da neko pusi negde gde ima ventilacije, ili napolju, al da sam ja neko duze vreme u toj prostoriji gde neko pusi, nikako. Kad sednem u neki kafic, gledam da ljudi koji puse, ne puse bas pored mene, i da dim ne ide direktno na mene.
Meni taj dim smeta, oci mi suze....
Niti ja kazem da u zivotu nisam zapalio ni jednu cigaru, popusio sam par komada, cisto da vidim kako to izgleda, al kazem da mi smeta, i da ne vidim sta to tolko ima u cigareti sto "miluje" pluca?
Pusite da bi bili faca? Ma daj, mene je jedna devojka htela da iskulira zato sto sam uzeo cigaru u ruke. Sve zavisi za koga hocete da ste faca, al nikakav plus vam cigara nije.
Al znam sto od ovoga nista nece da bude, jer nasa drzava zivi od cigareta, jedino duvanska industrija radi dobro (dobro, sad i pivare rade), al je procenat ostalih fabrika koje rade mail, i ova nasa drzava takvu odluku nece doneti

Čemu ovo služi, a uz to i ne radi?!?!?!?!
www.oneit.rs ::
www.koktelbar.rs ::
www.fissoft.net
Fiber on steroids:
http://www.speedtest.net/my-
result/3821970146