http://www.restorantorogrill.com/srb/menihrana/index.html
Pogledaj koliko je 100 grama škotskog Angusa...
Inače to je jedino mesto u Beogradu gde možeš da kupiš neko bolje meso, a da to nije domaća simentalka muzara. Slažem se da je bar jedno 100% skuplje nego što bi trebalo da bude (realna cena je 30-35 evra), ali džaba kad to niko ne uvozi, a restoran neće da ti proda meso ako ne platiš restoransku cenu jer neće da budu mesara.
Tako je razumljivo. Ja sam lani u Metrou u Gracu plaćao oko 18 ako se sećam dobro. Nije highlandersko, ali je ok. Ako mene pitaš T-bone, ili NY steak nisu ni blizu Ribaye ili tenderloinu, ne vidim toliku ekskluzivnost u tim cenama. Za 100e imaš dobru divlju ribu svežu, celu, negde i jastoga.
Radije pojedem dobar rumpsteak nego t-bone. Manje se osećam prevaren :)