Nije on ovde tema, njega sam naveo kao toliko star auto koji ima daleko, neuporedivo bolja sedišta od najnovijeg Audija A4 koji se masovno prodaje po ceni od preko 40k EUR, i više.
Sada je tema ovaj Superb 2.0 TFSI 2020. koga sam pokazao, da konkretizujem koji je prodat za 25,5k i lično ga smatram daleeeeko najboljom kupovinom za tu, pa i veću cenu, najmanje 30k, moguće i više.
Zato želim da se daju konkretni predlozi za auto D segmenta na tržištu u toj cenu, da vidimo ima li možda nešto bolje da se pazari za te novce?
Dakle, NE NA mobile.de, NE u EU, NE pominjati BMW od 50+ k i slično, ne nabrajati imaginarne osobine imaginarnih auta - nego okačiti i pokazati stvarne aute u toj ceni koji se prodaju, OVDE, u Srbiji. Na polovniautomobili.com ih ima brdo i svako može da nađe svog favorita i da ga pokaže.
Što se tiče Passata, imam 1,8TSI u Comfortline opremi i smatram ga odličnom vrednošću za svoj novac, ali ovaj (ili neki sličan) Superb po meni je i bolji.
Opšti je utisak mnoogo ljudi da su poslednju generaciju Superba uradili bolje od Passata, a kao i ranije zadržao je povoljniju cenu, što ga diže u vrh najboljih kupovima.
Želim da dođemo do zaključka da li je tako, ili u toj ceni ima boljih ponuda?