Pazi, svako to drugacije dozivljava. "Cold turkey" kod mene ne funkcionise, posto sam ja od onih koji postanu psiholoski nepodnosljivi za sebe i okolinu. Da se ne bi mlad razvodio, bolje da koristim ono sto znam da radi

A Zyban sam vec ispucao jednom, i isti ne sme da se koristi dva i vise puta za odvikavanje, kad ga jednom iskoristis to ti je to za ceo zivot. Sekundarna i sve naknadne primene Bupropiona drasticno povecavaju rizik od izazivanja hronicne hipertenzije, a i vala i taj prvi put je bio u najblazu ruku "spooky", snovi su mi bili ko java i bio sam po ceo dan edgy ko da sam popio dvadest kafa.
Izgleda da ipak nema patcheva ovde nigde, pricao sam posle post-a sa drugarom koji je farmaceut i radi u privatnoj apoteci, navodno patchevi i zvake sadrze nikotin polakrileks, a duvanska akciza u srbiji nije vezana za "proizvode of duvana" vec za "proizvode sa derivatima nikotina", u sta spadaju i pomenute zvake i patchevi, tako da uvoznici istih moraju da imaju dozvole za uvoz i da placaju akcize na uvoz kao da uvoze cigare, i niko od uvoznika nece da se zeza sa time a sve akomulirane zalihe su prodate jos pre par godina. Toliko o trabunjanju ministra zdravlja o posvecenosti drzave smanjenju broja pusaca

, dobijes tapsanje po ramenu i med od kojeg ti se smuci zivot
Sloba je za 12 godina promenio antropološki kod srpskog naroda. On je od jednog
naroda koji je bio veseo, pomalo površan, od jednog naroda koji je bio znatiželjan, koji
je voleo da vidi, da putuje, da upozna,
od naroda koji je bio kosmopolitski napravio narod koji je namršten, mrzovoljan,
sumnjicav, zaplašen, narod koji se stalno nešto žali, kome je stalno neko kriv - Z.Đinđić